Nieuws
01 januari 2009 - Martijn Derks

iPhone 3G unlock nu op Cydia

Zoals ik in een eerdere post vandaag al aangaf is vandaag yellowsn0w uit gekomen. Je kunt de simlock van je iPhone 3G hiermee verwijderen en willekeurig welke gebruiken. Om dit te doen moet je in Cydia of Installer een source toevoegen en dan kan je yellowsn0w downloaden en installeren. Inmiddels heeft het iPhone Dev-Team al een nieuwe versie (yellowsn0w 0.9.1) online gezet.

Cydia: http://apt9.yellowsn0w.com/

Installer: http://i.yellowsn0w.com/

Je kunt yellowsn0w weer via Cydia verwijderen mocht je dat willen.  Ook handig als je garantie wilt claimen als er iets kapot gaat. Want met yellowsn0w erop zal er geen garantie gegeven worden. De software versie is 0.9 en is in beta, er is altijd een risico, dus gebruik op je eigen risico! Lees verder als je wilt weten hoe je een source aan Cydia moet toevoegen. Hellaas kan ik het van Installer niet melden, ik heb deze helaas nieop mijn iPhone 3G staan.

Weet je niet hoe je een source toevoegd lees dan even verder. Je opent Cydia -> tabblad "Manage" ->rechts boven in knop "edit" -> links boven in "Add" en voor de gewenste URL in.

Over de auteur: Martijn Derks