Nieuws
06 mei 2009 - Martijn Derks

iPhone 3G T-Mobile reparatie - laatste deel

Gister terug gekomen van mijn vakantie in Cuba. Ik heb mijn iPhone 3G erg gemist, zeker muziek luisteren en films kijken waren erg fijn geweest. Volgens de site van T-Mobile was het toestel gerepareerd retour gezonden op 17 april.

Ik was dan ook nogal teleurgesteld toen bij binnenkomst, ik niks op de mat aantrof. Alles nog eens goed nagezocht niks, zelfs geen briefje dat er iets (pakketje) gepoogd is te bezorgen.

Vandaag maar gebeld met T-Mobile hoe het zit. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en na mijn verhaal verteld te hebben, werd mij verteld dat het uitgezocht ging worden. Ik zou na 15 minuten terug gebeld worden. Na 10 minuten werd ik teruggebeld en kreeg ik iemand van de technische dienst, het toestel is gerepareerd verzonden.

Ik heb hen nogmaals duidelijk gemaakt dat ik het toestel niet ontvangen heb. Zij keken even verder en zagen dat het bij mijn buurman bezorgd was, deze had ook getekend. Als ik er met mijn buurman niet uit zou komen zouden zij de zaak voor mij afhandelen. Mijn buurman is een prima kerel en hij had hem netjes voor me klaar liggen.

Het was keurig verpakt in een doosje en uit de bijbehorende brief blijkt dat het toestel is vervangen. Hierbij wil ik T-Mobile bedanken voor de service!

Over de auteur: Martijn Derks