Accessoires
04 mei 2010 - Ron Smeets

iPad zonder 3G vanaf 999 Euro?!

Tja, in Monaco is alles duurder. Iedereen die er al eens geweest is zal dat kunnen bevestigen. Cowboy Dick spotte afgelopen weekend in een lokale telecomwinkel deze advertentie (zie afbeelding, grote versie na de klik).

Uit de tekst 'déjà disponilble' (nu al verkrijgbaar) zou je kunnen afleiden dat de iPad, zonder 3G, in Europa minimaal 999 Euro gaat kosten, maar natuurlijk gaat het ook hier om een aanbieder die de apparaatjes via het grijze importcircuit uit de VS haalt. Althans, dat hoop ik toch ;-))

Intussen wordt al weken volop gespeculeerd wat de iPad nu bij ons zal gaan kosten. De bedragen schommelen daarbij tussen de 430 en 640 Euro voor het basismodel (16GB, zonder 3G). Apple zegt nog niet meer dat het 'een ongelofelijke prijs' zal worden. Dat zal ongetwijfeld maar de vraag is natuurlijk of die ongeloofwaardigheid voort gaat komen uit de hoogte of laagte van het prijskaartje. Enfin, binnen enkele weken zullen we wel meer horen. Monaco%20iPad-Prijs-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.