Nieuws
05 maart 2010 - Martijn Derks

iPad voorlopig niet in Nederland

Apple heeft vandaag bekend gemaakt dat de iPad op 3 april  in de VS zal uitkomen. Dit zijn dan de Wi-Fi-modellen. De Pre-order voor de jumbo iPhone zal daar beginnen op 12 maart. De iPad's met 3G ondersteuning zullen pas eind april op de markt komen, het goedkoopste model zal $499 gaan kosten. Wanneer we in Nederland een iPad zullen gaan kunnen kopen is nog niet bekend, zeker is wel dat dit nog dit jaar zal zijn. Natuurlijk is hij straks wel via grijze import te krijgen.  Voor alle prijzen en modellen....

iPad alleen Wi-fi $499 16GB, $599 32GB, $699 64GB. De Wi-Fi + 3G modellen zullen zo'n $629 16GB, $729 32GB en $829 64GB moeten gaan kosten. Een erg hoge prijs voor deze gadget als je het mij vraagt, voor dat geld heb je een leuke volwaardige laptop. Of Apple met de iPad net zo'n grote hit zal hebben als met de iPhone is afwachten, de tijd zal het ons gaan leren.

Eind april zullen de volgende landen volgen: Australie, Canada, Frankrijk, Duitsland Italie, Japan, Spanje, zwitserland en het Engeland.

Over de auteur: Martijn Derks