Tablets
23 maart 2012 - Ron Smeets

iPad tarieven T-Mobile en Vodafone

Het zal niemand ontgaan zijn dat de New iPad vanaf vandaag in Nederland te koop is. T-Mobile en Vodafone maakte ook hun tarieven bekend.

Behalve dat je de nieuwe Apple tablet daar natuurlijk ook los, met een SIM Only of Prepaid data abonnement kunt kopen hebben beide providers ook aanbiedingen waarbij de iPad met korting aangeschaft kan worden in combinatie met een 1- of 2-jarig abonnement. Natuurlijk bieden T-Mobile en Vodafone bij voorkeur alleen de New iPad modellen met WiFi én 3G/4G aan.

De New iPad prijzen van beide providers ontlopen elkaar niet echt veel. Hieronder kun je alle opties bekijken. In de tabel van T-Mobile worden de maandelijkse abonnementskosten en data tegoeden niet vermeld. Die heb ik daaronder apart erbij gezet zodat je een beter beeld krijgt van de totale kosten. Letwel, de T-Mobile tarieven voor de drie iPad 'Internet & Computer' abonnementen worden pas later vandaag (of binnen enkele dagen) bekend gemaakt.

iPad aanbiedingen Vodafone:

VF-New-iPad-2Jaar-Mobiel-Internet-TarievenVF-New-iPad-Mobiel-Internet-Prijs

VF-New-iPad-SIM-Only-Tablet-TarievenVF-New-iPad-SIM-Only-Prijzen

VF-New-iPad-SIM-Only-Mobiel-Internet-TarievenVF-New-iPad-Sim-Only-Mobiel-Internet-Prijzen

iPad aanbiedingen T-Mobile:
TMo-New-iPad-Regulier-Prijzen

De bijbehorende maandelijkse kosten van de reguliere T-Mobile (iPad) abonnementen:
Internet & Computer Standaard (1 of 2 jaar): Volgen nog
Internet & Computer Extra (1 of 2 jaar): Volgen nog
Internet & Computer Maximaal (1 of 2 jaar): Volgen nog

De bijbehorende maandelijkse kosten van de SIM Only T-Mobile (iPad) abonnementen:
Internet Standaard (1 of 2 jaar): €10 per maand, 500MB datategoed
Internet Extra (1 of 2 jaar): €20 per maand, 2.5GB datategoed
Internet Maximaal (1 of 2 jaar): €40 per maand, 15GB datategoed

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.