Nieuws
17 oktober 2012 - Ron Smeets

iPad Mini lancering hoogstwaarschijnlijk op 23 oktober

De datum voor de mogelijke lancering van de iPad Mini circuleerde al enige tijd in het geruchtencircuit. Apple heeft nu aan de meeste speculatie een eind gemaakt door te bevestigen dat de fabrikant op 23 oktober een event zal organiseren.

Wat daar onthuld gaat worden is natuurlijk nog niet met zoveel woorden gezegd, maar de hint "We've got a little more to show you" lijkt duidelijk genoeg, toch?

Ik wed nooit, maar als ik mijn geld zou moeten zetten op wat er gepresenteerd wordt, de 23e, dan zou ik ook de iPad Mini noemen. De kleinere, 7.85 inch (vermoedelijk), versie van de iPad is al vele honderden keren opgedoken in het geruchtencircuit. Hier vind je een verzameling van de meest recente geruchten. Al dan niet met gephotoshopte kiekjes. 

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.