Geruchten
05 augustus 2010 - Ron Smeets

iPad Mini in de maak en de iPhone 5 komt begin 2011

De iPad en de iPhone 4 liggen koud in de winkels en het speculeren over nieuwe modellen en upgrades barst alweer los. Meestal blijken dit soort geruchten natuurlijk complete onzin te zijn maar het is wel leuk om te zien wat de diverse fanboys zoal bezighoudt ;-)

Zo zou er een kleinere versie van de iPad op komst zijn, de iPad Mini. Mmmh, waar hebben we dat meer gehoord. De 7 inch (in plaats van 9.7 inch) iPad Mini zou, als de geruchten kloppen, al nagenoeg klaar zijn en eind 2010 of begin 2011 gepresenteerd gaan worden (foto hiernaast is een mockup). Hetzelfde geldt voor de iPhone 5.

Het gerucht gaat namelijk dat Apple besloten heeft om de iPhone 5 een half jaar eerder, begin 2011 in plaats van medio 2011, in de winkels te leggen vanwege de (grote) problemen met de antenne van de iPhone 4. Het is echter nog niet duidelijk of het hier om een geredisignde iPhone 4 gaat of echt de volgende generatie iPhone. nah ja, de tijd zal wel weer leren dat ook deze geruchten niet meer zijn dan een paar fabeltjes ;-)

Hieronder nog even de grote versie van de iPad Mini mockup van iLounge: iPad-Mini

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.