Accessoires
01 november 2012 - Ron Smeets

iPad Mini 'hoesje' van 700.000 dollar

Accessoires voor Apple gadgets zijn over het algemeen al duurder dan die voor andere merken. Tientallen euro's neertellen voor een hoesje is geen uitzondering. Toch kan het nog veel gekker, zoals we eerder ook al gezien hebben.

The Natural Sapphire Company heeft namelijk een iPad Mini hoesje, of behuizing, gemaakt waarvoor je 700.000 dollar (ruim 540.000 Euro) mag dokken. Gelukkig mag je dat bedrag in drie termijnen voldoen, zonder rente. Het is maar dat je het weet ;-)

Wat deze iPad Mini hoes zo duur maakt? Hij is vervaardigd uit 18 karaats gepolijst wit goud en bezet met 3328 blauwe 'Ceylon' saphierstenen met een totaalgewicht van 599 karaat. Het Apple logo is gemaakt van 50 rond diamantjes van in totaal 5 karaat. Mocht je interesse hebben? Hier kun je meer info vinden. Er staat niet bij vermeld hoeveel ze er op voorraad hebben, maar ik denk dat ze hem alleen op bestelling maken ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.