Geruchten
20 mei 2012 - Ron Smeets

iPad Mini geruchten duiken weer op

Geruchten over de komst van een kleinere iPad doen al meer dan een jaar de ronde. Afgelopen week heeft de Taiwan Liberty Times daar nog een schepje bovenop gedaan.

De bron claimt te weten dat LG Display en AU Optronics samen zes miljoen iPad Mini schermen (7.85 inch) gaan maken voor de lancering van de kleinere iPad. Die zou gepland staan voor later dit jaar, eind Q3 of begin Q4.

Beide fabrikanten zouden op dit moment bezig zijn met de aanpassing van productielijnen hiervoor. De Taiwanese bron beroept zich voor deze geruchten op bronnen uit de omgeving van de toeleveranciers. We zullen het wel zien. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.