Geruchten
20 september 2013 - Nichal Joosse

iPad mini 2 in 'Space Gray' mogelijk op komst

Een Japanse website (Moumantai) die reserveonderdelen voor mobiele apparaten verkoopt, biedt sinds een tijdje via de website een behuizing aan die bedoeld is voor de nieuwe iPad mini 2. Opvallend is dat er ook een behuizing wordt verkocht in de kleur 'Space Gray', de kleur die Apple ook gebruikt bij de nieuwe iPhone 5S. Als we deze website zouden geloven, is de kans dus groot dat de iPad mini 2 ook in deze kleur zal gaan verschijnen. 

Er is toch een verschil in kleur te zien tussen de Space Gray-kleur van de iPhone 5S en die van de iPad mini 2. De grijze kleur van de iPhone 5S is wat donkerder dan die van de iPad mini 2. Het kan natuurlijk ook dat het aan de camera ligt die de foto heeft gemaakt en dat de foto dus wat belicht is. De Japanse website beweert ook dat deze kleur de zwarte versie van de huidige iPad mini zou moeten gaan vervangen.

We weten natuurlijk allemaal dat het gerucht rond gaat dat Apple in oktober een nieuw evenement zal gaan organiseren waar mogelijk nieuwe iPads gepresenteerd zullen gaan worden. We zullen dus ook nog eventjes moeten wachten of deze kleur daadwerkelijk zal gaan verschijnen. 

Over de auteur: Nichal Joosse