Accessoires
31 maart 2010 - Ron Smeets

iPad is niet duur, vergeleken met andere Apple producten

Over een paar dagen worden de eerste iPad's naar klanten in de VS verscheept. Toen Steve Jobs hem enkele weken geleden officieel onthulde was de basisprijs een van de (weinige) features die echt positief ontvangen werd ;-)

Hieronder staat een tabel waarin nog maar eens wordt aangetoond, rekening houdend met de inflatie, hoe de prijs van de iPad zicht verhoudt tot die van diverse andere Apple gadgets van de afgelopen 34 jaar. Tja, het is maar hoe je het bekijkt, toch?

iPad-Prijs-Vergelijk Via: StyleCowboys

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.