Accessoires
17 mei 2010 - Ron Smeets

iPad in Goud en Diamanten voor €153.000

Lang voordat de iPad van Apple officieel in de winkels lag was al een diamanten uitvoering te zien. Die zou zo'n 20.000 dollar (€16.000) gaan kosten. Voor de échte happy few is dat natuurlijk een schijntje, zo moeten ze bij Stuart Hughes gedacht hebben ;-)

Die leveren nu namelijk een 64 GB WiFi + 3G iPad met een 22 karaats gouden achterkant en het Apple logo in diamanten (25.5 kt) voor 129.995 pond, ofwel zo'n 153.000 Euro.

Mocht je interesse hebben, dan moet je er wel snel bij zijn want er worden 'maar' tien exemplaren van deze ultraluxe uitvoering van de Apple iPad gemaakt. Overigens denk ik niet dat de 'Stuart Hughes' uitvoering van de iPad echt goed is voor je polsen en ellebogen. Er is namelijk alleen al 2.1 kilo goud in verwerkt. Ik schat dat het apparaat in totaal nu dus ruim twee en een halve kilo weegt. Niet iets dat je zomaar even een half uurtje in je handen houdt. . . iPad-Gold-Diamond

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.