Entertainment
29 januari 2010 - Ron Smeets

iPad fun

De meningen over de iPad zijn nogal verdeeld. Natuurlijk is er ook nu weer een vaste schare van Apple fanboys en -girls die ermee weg zullen lopen maar je hoort en leest, zelfs onder de fans, ook minder goede berichten.

Een definitief oordeel over de Apple iPad kan ik natuurlijk pas vellen als ik er zelf mee gespeeld heb, maar mij kan hij zo op het eerste gezicht ook niet echt bekoren. Hoog tijd voor wat luchtige iPad fun in de vorm van twee grappige filmpjes.

Het eerste filmpje is wederom een vrije vertaling van de inmiddels beroemde boze Hitler scene uit Der Untergang ;-) Via

De tweede video is een parodie van Mad uit 2007. Ja, in Amerika is 'Pad' ook het woord voor maandverband ;-) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.