Accessoires
10 mei 2010 - Ron Smeets

iPad als desktop computer

Dit is niet de eerste en het zal ook niet de laatste keer zijn dat een dergelijke 'oplossing' voor de iPad bedacht wordt; een toetsenbord en muis eraan koppelen en je hebt een langzaam maar hip (kwestie van smaak) desktop PC-tje.

Onderstaande, veel te lang durende (bijna tien minuten) video, toont een opstelling waarbij gebruik gemaakt wordt van een Bluetooth keyboard en muis van Apple. Daarvoor moet je je iPad overigens wel jallbreaken. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.