Tablets
03 november 2014 - Ron Smeets

iPad Air 2 uit elkaar gehaald Wat zit er allemaal in de nieuwste Apple tablet?

De huidige smartphones en tablets zijn, zonder beschermende hoes of cover, heel gevoelig voor valschade. Bij iFixit testen ze de meeste nieuwe toestellen op 'reparatiegemak' en -kosten door ze helemaal uit elkaar te halen.

In onderstaande video is de nieuwe iPad Air 2 aan de beurt. Het zal niemand echt verbazen dat de nieuwe Apple tablet niet zo goed scoort als het gaat om de reparatiekosten. Enfin, kijk zelf maar. Al was het om de ingewanden van de nieuwe iPad van dichtbij te bekijken en meer te weten te komen over de processor, accu en dergelijke. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.