Tablets
29 september 2011 - Ron Smeets

iPad 2 vanaf morgen (30 september) bij Vodafone en T-Mobile

Beide telco's hadden een tijdje geleden al aangekondigd dat ze binnenkort ook de iPad 2 zouden gaan verkopen.

Vandaag maakten T-Mobile en Vodafone bekend dat de Apple Tablet vanaf morgen in hun (online) winkels beschikbaar zal zijn. Hoe toevallig dat ze beiden dezelfde dag kiezen om de iPad 2 te gaan leveren ;-)

Vodafone leverde ook al informatie over de abonnementen die in combinatie met de iPad 2 aangeschaf kunnen worden.

T-Mobile maakt de tarieven en abonnementen morgen pas bekend, maar die zullen niet veel verschillen van de huidige aanbiedingen zoals die bij de iPad gekozen kunnen worden. Zie de tariefpagina van T-Mobile voor prepaid of 'laptop'.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.