Geruchten
03 februari 2011 - Ron Smeets

iPad 2 gespot bij de presentatie van The Daily?

Reuters, niet bepaald een van de meest onbetroubare bronnen ;-), meldt dat twee anonieme bronnen hun verteld hebben dat een werkende prototype van de iPad 2 aanwezig was bij de presentatie van de eerste 'tablet krant', The Daily, gisteren in New York.

Volgens een van de twee bronnen viel de iPad 2 op doordat er een front camera op te zien was.

De andere bron bevestigde alleen dat de iPad 2 inderdaad bestaat (duh!) maar hij wilde niet zeggen of die ook op het event aanwezig was. Mjah, een gerucht zoals vele anderen, maar wel afkomstig van, doorgaans, een van 's werelds betrouwbaarste nieuwsdiensten. Eerder meldde een andere bron al dat zij het display van de iPad 2 hebben weten te bemachtigen (foto).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.