Geruchten
27 december 2010 - Ron Smeets

iPad 2 en iPhone 5 met dual core processoren?

De geruchten en 'verwachtingen' over de nieuwe features en specs van de volgende versies van de iPad (2e generatie) en iPhone (5e generatie) duiken al weken (maanden) met grote regelmaat op.

Neem nou de voorspelling van Ashok Kumar, een analist van Rodman & Renshaw. Hij verwacht dat de volgende generaties van de iPad en de iPhone uitgerust zullen worden met dual-core processoren.

Letterlijk zei Kumar het volgende: "Apple

is on track to refresh the iPad by March and iPhone by late summer. A key component upgrade across these platforms will be a dual-core processor featuring a pair of 1GHz ARM Cortex A9 cores." We zullen zien. Vooralsnog is het nog niet veel meer dan een van de vele geruchten ;-) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.