Geruchten
07 mei 2010 - Ron Smeets

iPad 10 mei te bestellen, levering mogelijk al eind mei

UPDATE (15u45): De uitgelekte datum van 10 Mei is inmiddels door Apple ontkent, zie dit bericht.

Sinds de introductie van de iPad was het nog onzeker of en wanneer de Apple Tablet naar Nederland zou komen. iPadPlanet bericht vanmiddag echter dat Apple informatie aan affiliate aanbieder TradeDoubler gestuurd heeft waaruit blijkt dat de iPad vanaf aanstaande maandag (10 Mei) in Nederland te bestellen zal zijn.

In de mailing van Apple aan TradeDoubler staat letterlijk: "De iPad kan vanaf 10 mei 2010 via de Apple Online Store worden besteld." Nah, veel duidelijker kun je het natuurlijk niet stellen.

Die dag worden overigens ook de internationale prijzen van de iPad bekendgemaakt. Daarover is de afgelopen weken ook al het een en ander gespeculeerd. Het is voor de iPad en Apple fanboys en -girls nu te hopen dat de iPad eind deze maand, net als in Duitsland en Engeland, ook in Nederland leverbaar zal zijn. Alleen bestellen en dan nog enkele maanden moeten wachten is ook niet echt leuk, natuurlijk.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.