Wearables
14 april 2016 - Ron Smeets

iOS versie van de Samsung Gear Manager App online gespot De Gear S2 zal binnenkort ook aan een iPhone gekoppeld kunnen worden

Toen Samsung de Gear S2 een half jaar geleden, tijdens de IFA, onthulde werd al geroepen dat de Koreaanse fabrikant ook werkte aan een iOS app zodat de smartwatch uiteindelijk ook in combinatie met een iPhone te gebruiken zou zijn. De afgelopen maanden heeft Samsung dat nog enkele keren bevestigd.

Vandaag is via een Vietnamese bron een iTunes link van het .ipa bestand van de Gear Manager App opgedoken. Het lijkt er dus op dat de betreffende app op korte termijn beschikbaar komt in de App Store, maar Samsung zelf heeft dat verder nog niet officieel bevestigd.

Het .IPA bestand is overigens al te downloaden maar het is natuurlijk niet aan te raden om daar zelf mee te gaan experimenteren.

Bron (Vietnamees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.