Nieuws
28 augustus 2013 - Nichal Joosse

'iOS 7 vanaf 10 september verkrijgbaar'

Volgens Nuance, de ontwikkelaar van de techniek die gebruikt wordt door Apple's Siri, zal iOS 7 vanaf 10 september verkrijgbaar zijn voor het grote publiek. Dit vertelden zij in een e-mail aan samenwerkende ontwikkelaars. De e-mail bevestigt ook dat Apple op 10 september een evenement organiseert waar verschillende nieuwe iPhones zullen worden aangekondigd. Apple heeft zelf nog helemaal niets bevestigd. 

Als het bericht blijkt te kloppen, zullen mensen met een iPhone deze direct na het evenement kunnen updaten naar de nieuwste versie. Zoals we al eerder vertelden op de website, zal Apple naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 5S aankondigen, een iPhone die lijkt op de huidige iPhone 5 maar die voorzien wordt van een processor die een stukje sneller is en natuurlijk de vingerafdrukscanner waar al veel over gesproken is.

Het nieuwe besturingssysteem iOS 7 is een ingrijpende verandering ten opzichte van iOS 6. Veel kleuren zijn veranderd en er wordt meer gebruik gemaakt van transparantie. Een nieuw controlepaneel, vernieuwde multitasking en een ander notificatiecentrum behoren ook tot de veranderingen.  

Over de auteur: Nichal Joosse