Nieuws
15 augustus 2013 - Redactie MobileCowboys

iOS 7 Gold Master 5 september verzonden

Volgens Jonathan S. Geller gaat Apple op 5 September de Gold Master versturen, wat kan impliceren dat een final release van het totaal vernieuwde iOS 7 half September beschikbaar zou kunnen zijn om uit te rollen. Volgens verschillende media gaat Apple op 10 September een presentatie houden waar onder ander de nieuwe generatie iPhones wereldkundig zullen worden gemaakt. 

Geller schrijft dat Apple de Gold Master build eerst naar partners en Apple medewerkers verzonden zal worden en als daar geen hele gekke fouten meer inzitten het nieuwe iOS 7 op 10 September samen met de iPhone 5S en iPhone 5C gepresenteerd zal worden.
apple-ios-7-iphone
Over iOS 7 lopen de meningen uiteen, de UI is dermate afwijkend van het huidige iOS dat een hoop mensen moeite hebben met de enorme veranderingen. Maar waar tegenstanders zijn, zijn er ook voorstanders van het zogenoemde flat-design, het zou inderdaad afwijken van wat er al beschikbaar is en daardoor zou Apple weer een eigentijdse look meegeven aan een mobiel operating system.

via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl