Nieuws
07 april 2013 - Ron Smeets

iOS 7 concept video

Er gaan geruchten dat Apple wat problemen en vertraging heeft bij de ontwikkeling van de volgende iOS versie; iOS 7. Er zouden zelfs al ontwikkelaars van andere projecten afgehaald zijn om de achterstand en problemen bij iOS 7 op te lossen.

De volgende iOS versie zou onder andere een nieuw lockscreen krijgen van waaruit je, naast de camera, meer functies direct kunt opstarten. Denk aan het wijzigen van WiFi en Bluetooth settings zonder dat je daarvoor het toestel hoeft te ontgrendelen. Hieronder staat een concept video van iOS 7, gemaakt door ontwerper F. Bianco. Enjoy!

Een week of twee geleden dook overigens al een andere concept video voor het nieuwe iOS 7 op.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.