Nieuws
18 augustus 2013 - Redactie MobileCowboys

iOS 7 beschikbaar in de week na 10 september

Volgens nieuwswebsite BGR zal de definitieve versie van iOS 7 in de week na 10 september beschikbaar worden gesteld voor het grote publiek. BGR wist de afgelopen weken precies te voorspellen wanneer de bèta's verschenen, dus ze zullen het nu ook wel weer bij het rechte eind hebben. Daarnaast zal Apple op 10 september naar alle waarschijnlijkheid één of twee nieuwe iPhones aankondigen. 

Apple's nieuwe besturingssysteem wordt momenteel intensief uitgetest. Afgelopen week verscheen bèta 6, waarin weinig veranderingen en bugfixes te vinden waren ten opzichte van de vorige bèta's. Een goed teken dus, want dat betekent dat er over een paar weken een GM (golden master) verwacht kan worden. Dit is een versie die voor iedereen beschikbaar gesteld zal worden en die veel overeenkomsten heeft met de definitieve versie.
Photo%2017-08-13%2013%2036%2039%20%28163x290%291
Als Apple zich vasthoudt aan het patroon dat ze altijd hebben aangehouden, zal iOS 7 om precies te zijn beschikbaar zijn op 17 september, een week na de lancering van de nieuwe iPhones. 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl