Nieuws
08 maart 2012 - Ron Smeets

iOS 5.1 hands on (video)

Met de lancering van 'The new iPad' is ook de nieuwste iOS versie, 5.1, beschikbaar gekomen. Hierin zijn vooral veel bug-fixes en kleinere verbeteringen opgenomen. Zo is de camera button nu altijd zichtbaar in het unlock scherm.

Verder zijn wat talen (en accenten) toegevoegd aan Siri. Nog geen Nederlands, helaas. Maar als je Japans spreekt, dan is iOS 5.1 erg handig ;-)) Hieronder nog een korte hands on video van de nieuwste iOS.

De hands on video

Via: The Verge

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.