Nieuws
19 juli 2011 - Ron Smeets

iOS 4 vs Windows Phone 7 Mango

Onderstaande vergelijking tussen iOS 4 en Windows Phone 7 Mango is misschien niet helemaal actueel meer. Tegen de tijd dat de nieuwe Windows Phone versie beschikbaar komt is iOS 5 er waarschijnlijk ook al (samen met de iPhone 5 / 4S).

Maar toch, de boys van Pocketnow hebben in ruim achttien minuten de twee smartphone OS'en met elkaar vergeleken. iOS 4 op een iPod Touch en Windows Phone 7 Mango op een Amerikaanse Samsung Galaxy variant Enjoy!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.