Nieuws
15 april 2011 - Ron Smeets

iOS 4.3.2 uitgerold

Zoals ruim een week geleden al verwacht werd heeft Apple weer een update, versie 4.3.2, van iOS uitgerold. Deze update is vooral bedoeld om een aantal bugs en security issues te fixen.

In de beschrijving worden er twee met naam genoemd. Het probleem van vastlopende videostreams bij FaceTime en een probleem met de 3G verbinding op sommige iPad modellen (die 3G aan boord hebben natuurlijk ;-))

Verder wordt in de beschrijving van de update ook expliciet vermeld dat hiermee diverse security issues opgelost woden. De update is sinds vannacht beschikbaar maar iedereen die een 'jailbroken' iPhone, iPad of iPod Touch heeft doet er goed aan om even te wachten met updaten totdat de jailbreak tools aangepast zijn.

UPDATE (14u30): De aangepaste Pwnage jailbreak tool voor iOS 4.3.2 is al beschikbaar. Hier kun je een complete handleiding bekijken. Letwel; gebruik op eigen risico natuurlijk!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.