Accessoires
10 juli 2007 - Ron Smeets

Invisible Shield iPhone demo

Hoewel tijdens de Stress Test van PC World al duidelijk te zien was dat het display van de iPhone nagenoeg ongevoelig is voor krassende sleutels kan ik mij voorstellen dat velen die straks (en sommigen die 'm nu al hebben) zo'n 500 Euro neertellen voor een iPhone liever het zekere voor het onzekere nemen.

De video na de klik geeft een goede indruk van de extra bescherming die de Invisible Shield, een vrijwel onzichtbare plastic coating die nu ook voor de iPhone te koop is, kan bieden.

Behalve het krasvrij houden van het display beschermt dit het toestel ook tegen water, pizza en andere ongelukjes die de iPhone kunnen treffen.Gerelateerde links:
iPhone stress test
Spiegelfolie voor GSM of iPod
Onzichtbare bescherming die echt werkt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.