Geruchten
25 mei 2008 - Ron Smeets

Introductie Sony Ericsson G702 (BeiBei) op 17 Juni?

Als we deze Noorse berichtgeving mogen geloven dan heeft Sony Ericsson voor 17 Juni een (aantal) toestelaankondiging(en) op de kalender staan.

Het meest waarschijnlijke nieuwe Sony Ericsson model dat mogelijk die dag aan het grote publiek voorgesteld gaat worden zal de BeiBei of G702 zijn.

De Noren speculeren echter ook over de aankondiging van nieuwe 'Xperia' modellen. Daarbij refereren ze aan dit filmpje dat een week geleden opdook en waarin twee nieuwe toestellen te zien waren.

Vreemd genoeg wordt in dit gerucht met geen woord gerept over de P5 'Paris'.Gerelateerde links:
Eerste echte foto van de Sony Ericsson BeiBei?
Sony Ericsson 'BeiBei' wordt de G702
Nieuw Sony Ericsson toestel duikt op in video
Video van de Sony Ericsson P5 'Paris' op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.