Toestellen
12 augustus 2008 - Redactie MobileCowboys

Introductie Samsung Omnia op exclusieve Summer Fair

PERSBERICHT - Samsung introduceert op The Summer Fair de exclusieve Omnia telefoon die rijk is aan multimedia. Deze ‘touch display phone’ maakt deel uit van het Omnia Millionaire pack met luxe accessoires. The Summer Fair wordt van 29 tot en met 31 Augustus gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

De Samsung Omnia is naast een stijlvol visitekaartje een volwaardige PC in pocketformaat. Met het besturingssysteem Windows Mobile 6.1 heeft deze telefoon het bedieningsgemak van een PC. De Omnia geeft toegang tot MS Office-programma’s. Via Outlook is mail gemakkelijk met de optische muis of via het touchscreen te verzenden en ontvangen.

De gepatenteerde TouchWiz™-gebruikersinterface op het display werkt volgens het eenvoudige ‘Drag & Drop’-principe en in ‘one touch’ heeft het display een QWERTY-toetsenbord. Met het touchscreen, de optische muis en een duim blijf je communiceren.

De Samsung Omnia ondersteunt GPS-navigatie en ‘geotagging’ en is een volwaardige 5 megapixel CMOS-camera met Autofocus, Face & Smile Detection en panoramashotfunctie. Foto’s en video’s zijn gemakkelijk te bewaren op een intern geheugen van 8GB en is uit te breiden met een 16GB Micro SD kaart. De Omnia ondersteunt op het gebied van video het populaire DivX formaat.

De Samsung Omnia is door zijn ultraslanke 12,5 mm profiel een telefoon van absolute wereldklasse, verkrijgbaar in een zwarte en witte versie.

Het Samsung Omnia Millionaire pack is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 699,- inclusief BTW.Gerelateerde links:
Eerste firmware update Samsung Omnia staat al klaar
Samsung i900 Omnia toch het eerst naar Italië
Samsung i900 Omnia vanaf 6 Augustus in Duitsland
Uitgebreide videoreview van de Samsung i900 Omnia
Samsung i900 Omnia aangekondigd

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl