Toestellen
11 oktober 2009 - Ron Smeets

Introductie nieuwe BlackBerry Bold op 5 November in New York

De komst van de opvolger van de BlackBerry Bold is nog slechts een kwestie van tijd. Dat bleek al uit de vele geruchten rondom het toestel, de afgelopen weken, en nu is ook de uitnodiging opgedoken van het 'launch-event' dat RIM en T-Mobile op 5 November in New York zullen organiseren.

BoyGenius kreeg de uitnodiging (zie hieronder) en besloot dat met de rest van de wereld te delen. Letterlijk staat er niet op dat het om de nieuwe BlackBerry Bold 2 gaat, maar het evenement heet het 'T-Mobile Go Bolder Even'. Tja, dat laat weinig ruimte voor speculatie, toch?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.