Geruchten
25 januari 2007 - Ron Smeets

Introductie BlackBerry 8800 op 3GSM

Het is een gerucht dat afkomstig is van een van de BlackBerry forums en nog niet bevestigd door RIM zelf, maar als het klopt dan zullen we de nieuwste BlackBerry, de 8800, voor het eerst van dichtbij kunnen bekijken op 3GSM.

Volgens de forumbezoekers heeft RIM zich namelijk laten ontvallen dat de BlackBerry 8800 (op de foto na de ''klik' rechts naast de 8700) in Barcelona op 12 Februari officieel gelanceerd wordt.

Cowboy Menno en ondergetekende zullen in Barcelona aanwezig zijn dus dat weten we dan snel genoeg ;-)

Via: BlackBerry CoolGerelateerde links:
Specs van de BlackBerry 8800 uitgelekt?
Foto's van de BlackBerry 8800
BlackBerry 8705 en 8800 op komst?!
Opvouwbaar BlackBerry keyboard
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.