Geruchten
10 april 2008 - Redactie MobileCowboys

Introductie 2e generatie iPhone op 9 juni

Via DC: TGDaily claimt van "bronnen binnen de industrie" specificaties te hebben vernomen over de volgende iPhone, die in het geruchtencircuit bekendstaat als '3G iPhone'.

Daarmee heet het nieuwe model voorlopig officieus nog naar de snelle standaarden voor mobiel internet waarvoor de huidige, eerste iPhone nog niet geschikt is.

Volgens TGDaily's bronnen zal de 3G iPhone worden geïntroduceerd op Apple's World Wide Developer's Conference (WWDC), die op 9 juni begint. De 3G iPhone zal naar verwachting de prijzen behouden die de bestaande iPhone ook al heeft, met een 8GB-model voor 399 dollar en een 16GB-model voor 499 dollar. Speculaties over een 32GB-model voor 599 dollar blijven onbevestigd.

De 3G iPhone zit naar verwachting in een iets dunnere behuizing en heeft een ontwerp dat minder plastic-achtig aandoet. Ook zouden er verbeteringen zijn doorgevoerd aan de versnellingsmeters. Het besturingssysteem en de user interface blijven ongewijzigd.

TGDaily geeft aan dat het niet vaak geruchten heeft gebracht over Apple, maar brengt van oudsher wel veel nieuws over Intel processortechnologie en algemeen ICT-nieuws. Apple's WWDC-conferentie vindt plaats van 9 t/m 13 juni in San Francisco.

BRON: HiFi.nlGerelateerde links:
3G iPhone met Infineon chipset komt medio 2008
UMTS iPhone medio 2008 in Amerika verwacht
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl