Entertainment
09 september 2010 - Ron Smeets

Interactieve uitpakvideo's Nokia N8

Uitpakvideo's zijn niet zo mijn ding. Zeker niet als de inhoud van de doos (lader, boekjes usb kabeltje etc) ook uitgebreid aan bod komt ;-) Nokia heeft nu zelf een interactieve uitpakvideoserie gemaakt voor de nieuwe N8. Het 'beginfilmpje' staat hieronder.

Na ongeveer een halve minuut kies je je 'eigen' uitpakker. Als hij of zij klaar is kun je weer een zestal keuzes maken voor korte videodemo's van de belangrijkste features van de Nokia N8. Leuk gedaan!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.