Geruchten
17 april 2014 - Ron Smeets

Instap LG L65 gespot

Terwijl de meeste grote fabrikanten hun vlaggenschepen voor de komende periode al, of bijna, in de winkels hebben liggen is het nog wachten op het volgende grote nieuws van LG. De Koreaanse fabrikant heeft sinds de lancering van de G2 en de Nexus 5 (en eigenlijk ook al met de Nexus 4) bewezen op de weg terug te zijn. Dus is het nu in spanning afwachten op de G3 (en Nexus 6).

Vandaag is echter nog een foto uitgelekt waarop de L65 te zien is. Aan de naam te zien lijkt dit toestel net onder de L70 gepositioneerd te worden. Ook de vermeende specs liggen dicht in de buurt van die goedkopere smartphone.

De LG L65 zou onder andere voorzien zijn van een 4.3 inch display, 1.2GHz dual core processor en een 5 megapixel camera. Meer is op dit nog niet bekend, maar als het toestel inderdaad onderdeel wordt van de goedkopere L-Series, en vlak bij de L70 gepositioneerd wordt die een iets (4.5 inch) groter scherm heeft, dan zullen de overige specs nagenoeg gelijk zijn aan die van de L70. Afwachten maar.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.