Toestellen
23 september 2006 - Ron Smeets

InstantMoto, de Motorola automatiek

Dit had natuurlijk een Nederlandse uitvinding kunnen en misschien wel moeten zijn. Ach, en eigenlijk is het dat ook.

Sinds ze in Amerika kennis gemaakt hebben met de 'Febo automatiek' lijkt het erop dat de fabrikanten de smaak van het uit de muur trekken van producten, anders dan geld uit pinautomaten, te pakken hebben gekregen.

De iPod automatiek bestond al en ook een GSM versie daarvan hebben we al eens eerder gezien, dus zo nieuw is het allemaal niet.

Motorola is de volgende in de rij die van plan is haar toestellen in een automaat te stoppen om op die manier meer verkooppunten te kunnen creeren zonder dat men daarvoor meteen dure winkelruimte en dito personeel hoeft in te kopen.

Dit jaar nog wil de toestelfabrikant 20 InstantMoto automaten op vliegvelden, in winkelcentra en op andere openbare plekken installeren. Behalve toestellen als de RAZR en de PEBL worden ook headset, laders en andere Motorola accessoires aan het assortiment van de InstantMoto automaten toegevoegd.Gerelateerde links:
Trek je GSM uit de muur
iPod uit de muur
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.