Nieuws
26 maart 2012 - Ron Smeets

Instagram voor Android komt dichterbij

Tijdens SXSW kondigde Kevin Systrom al aan dat de Android versie van Instagram niet lang meer op zich zou laten wachten.

Vanaf nu kan iedere Android gebruiker die met smart zit te wachten op de komst van Instagram zichzelf inschrijven om als een van de eersten een bericht te ontvangen als de Android versie beschikbaar komt.

Volgens de makers wordt dit een van de meest verbazingwekkende Android Apps die we ooit gezien hebben. Op sommige punten zou de Android versie van Instagram zelfs beter zijn als zijn iPhone variant. Dat soort uitspraken hebben natuurlijk altijd een hoog 'marketing' gehalte. Eerst zien, dan geloven ;-)

Mocht je je alvast willen inschrijven voor de Android lancering van Instagram, dat kan hier.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.