Nieuws
11 april 2012 - Ron Smeets

Instagram nu ook compatible met de HTC One X

Een week geleden werd de Android versie van Instagram uitgebracht. Inmiddels is de fotodienst voor heel veel dollars overgenomen door facebook, maar dit terzijde ;-)

Een van de bugs van de Android versie was dat deze niet bleek te functioneren op toestellen met een quad core processor, zoals de HTC One X. Dat probleem is nu, middels een update, opgelost.

Het is overigens al de derde 'Android versie' update die sinds de lancering van Instagram voor Android beschikbaar komt. Het goede nieuws is dus dat ze er wel werk van maken, daar bij Instagram. Maar ja, ze hebben nu dan ook een miljard dollar van facebook in kas ;-)

Behalve de fix voor de HTC One X en andere Tegra3 (quad core) toestellen zijn nog een aantal (kleinere) problemen opgelost:
- Bug fixes for tablet users
- Location for photo geotag is updated more often
- Fixed Instagram photos not appearing in gallery
- Better support for Nvidia Tegra 3 handsets/tablets
- Increased device support for Instagram built-in camera and filters, including the HTC One X

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.