Geruchten
29 januari 2007 - Ron Smeets

Inkoppertje voor de juristen van Apple

Als dit echt het ontwerp (klik op de foto voor een grotere versie) is wat bij de Chinese Meizu-M8 smartphone hoort, dan zullen de juristen van Apple zich alvast in de handen gaan wrijven.

Het toestel is nog een gerucht, maar op deze Chinese site is het wel heel erg veel op een iPhone lijkende ontwerp al in combinatie met enkele specs van de Meizu-M8 smartphone gespot.

Als deze iPhone kloon de winkels al gaat halen, dan krijgt ie een 3.3 inch touchscreen display met een resolutie van 720x480 pixels, 3 megapixel camera, Bluetooth en een ARM11 CPU waarmee o.a. full-motion (30fps) video kan worden opgenomen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd (door Apple). . .Gerelateerde links:
iPhone al nagemaakt?
Namaak Apple
Ouderwetse Nano kloon
Pico: de Nano kloon van LuxPro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.