Accessoires
28 april 2006 - Ron Smeets

Inklapbare Apple speakers

Hadden we vorige week nog een iPod dock in de vorm van het Apple logo, vandaag kwamen we deze Apple iPod speakers tegen die niet alleen inklapbaar zijn, maar ook nog eens de vorm hebben van een sappige rode appel.

De 'appel' werkt op 4 AAA batterijen en is dus niet bedoeld om je iPod ook op te kunnen laden en hoewel je iPod er mooi in past, moet je hem via een simpel audiokabeltje aansluiten. Kortom, deze speakerdock is bepaald niet in overleg met Apple zelf ontworpen

Hij kost dan ook maar 16 dollar en is te koop via Brando.Gerelateerde links:
iPod speaker-dock, maar dan anders
XBox 360 als iPod dock
IPod dock en cardreader
Mini zitzak als iPod dock
Toilettas met ingebouwde speakers voor je iPod
De enige echte 'Apple' iPod dock
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.