Entertainment
16 januari 2010 - Ron Smeets

Inglourious Basterds game voor iPhone en Android

Inglourious Basterds is zonder meer een van de betere Quentin Tarantino films tot nu toe (samen met Reservoir Dogs en de Kill Bill serie).

Nu is er ook een game van de film beschikbaar voor iPhone en Android gebruikers (via de App Store en Android Market). Het verhaal binnen de game lijkt nauwelijks op de film maar voor iedereen die virtueel nog wat Nazi's wil afmaken is het wel een aanrader ;-)) En de stem van Lt. Aldo Raine (aka Brad Pitt) alleen is al voldoende om telkens weer in de lacht te schieten ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.