Toestellen
31 augustus 2016 - Ron Smeets

Ingevroren Galaxy Note 7 van flat gegooid In de categorie: zinloze stuitertesten

Vrijwel elke nieuwe, dure, smartphone wordt vlak na de lancering her en der onderworpen aan valtesten. Dat is niks nieuws. Maar er zijn duidelijk ook tests die je met een gerust hart onder de categorie 'zinloos' kunt scharen.

Neem bijvoorbeeld onderstaande stuitertest van de Galaxy Note 7. Omdat die Samsung phablet waterdicht is vonden deze gasten het wel een goed idee om het toestel in te vriezen in een blok ijs en hem vervolgens van ruim dertig meter hoogte op de grond te smijten. Enfin, kijk zelf maar wat er gebeurde.

https://youtu.be/8ImYOSiTmfw

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.