Nieuws
01 februari 2009 - Redactie MobileCowboys

ING Geldautomaat zoeker voor de G1

PERSBERICHT - Als eerste bank in Nederland biedt ING gebruikers van de Google Phone (G1) een gratis geldautomatenzoeker. Met de ING Wegwijzer, een exclusief ontwikkelde toepassing, kunnen Google Phone bezitters in een fractie van een seconde de dichtstbijzijnde geldautomaat vinden.

Met het handige hulpmiddel loopt ING voorop bij het ontwikkelen van innovatieve applicaties voor de G1. Het programma werkt eenvoudig via de GPS- en kompasfunctie die standaard op iedere G1 telefoon zit.

Door de ingebouwde camera op de horizon te richten wordt in het beeldscherm de looproute naar de dichtstbijzijnde geldautomaat zichtbaar.

De ING Wegwijzer (bèta versie) is voor iedere G1 bezitter gratis te downloaden via de Android Marketplace. Diederick van Thiel, directeur Marketing Particulieren bij ING: “Deze toepassing toont aan dat ING inzet op innovaties die dagelijkse bankzaken voor de Nederlander echt makkelijker maken. De mobiele telefoon zal hier de komende jaren een belangrijke rol in spelen omdat mensen steeds vaker onderweg hun geldzaken willen kunnen regelen. Het is onze eerste toepassing voor deze nieuwe internettelefoon, maar wij zijn vastbesloten nog meer innovatieve applicaties te ontwikkelen voor onze klanten.”

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl