Accessoires
01 februari 2006 - Ron Smeets

Infrarood hanger tegen straling

Het ziet er naar uit dat Tineke de Nooij en haar Italiaanse kwakzalver met hun Biostabil concurrentie krijgen.

De MegaChi hanger beschermt je, volgens de makers althans, tegen diverse vormen van electromagnetische straling zoals ELF en EMF van mobieltjes, magnetrons en computers. De hanger maakt voor haar beschermende taken gebruik van de FAR Infrared technologie en de zogenaamde Schumann Resonantie waarbij het een frequentie van 7.83 Hertz uitzendt en ons lichaam in balans brengt met het magnetisch veld van de aarde.

OK, vanaf hier wordt het 'Biostabil' gehalte ineens erg hoog en spreken ze over wetenschappers die ontdekt hebben dat de hanger je ook kan beschermen tegen de negatieve gedachten van anderen.

Vervolgens komen enkele (Duitse) 'doctoren' voorbij die e.e.a. beverstigen en zie hier, een nieuwe 'Biostabil' is geboren. Online te koop voor 250 dollar. Dus voor diegenen die nog wat geld over de balk willen smijten. . . hier is jullie kans!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.