Nieuws
30 november 2011 - Ron Smeets

Indoor (3D) kaarten demo van Nokia en Google

Google presenteerde gisteren al haar 'indoor maps', samen met de nieuwste (6.0) versie van Google Maps zelf. Vandaag verscheen ook een demovideo van haar Nokia's 'indoor 3D mapping' online. Een service waar nog volop aan ontwikkeld wordt.

Hieronder kun je beide demovideo's zien. De demo van Nokia is iets uitgebreider, zonder nu te willen zeggen dat de Finse oplossing beter is. Daar gaat het nu nog niet over. In de Nokia video wordt vooral getoond hoe de indoor kaarten tot stand komen. Iets met een Parrot Drone ;-))

Google Maps Indoors:

Nokia 3D Indoor Mapping:

Via: IntoMobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.