Entertainment
12 juli 2012 - Ron Smeets

Indiase Taliban verbant mobiel bellende meisjes

Bizar dat dit anno 2012 nog steeds mogelijk is. De Indiase Taliban gemeenschap van het Uttar Pradesh Baghpat district heeft bepaald dat het meisjes niet meer mobiel mogen bellen, samen met nog een aantal beperkingen voor het vrouwelijke geslacht.

De regels werden al in februari van kracht maar toen bleek dat bijna niemand zich er aan hield besloot de lokale Taliban dat overtreders voortaan verstoten en verbannen worden. Laten we hopen dat de dames de eer aan zichzelf houden en vooral buiten de dorpsgrenzen gaan bellen en SMS'en. Dat mag namelijk wel. Wat een rare gasten die Taliban ;-) Bron: DailyMail

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.