Entertainment
29 januari 2009 - Ron Smeets

Indiase moeders checken sexuele voorkeur schoonzonen per sms

OK, dit is toch zeker een van de vreemdste berichten die ik in de afgelopen vier jaar tegengekomen ben.

In India worden privé detectives steeds vaker door schoonmoeders van aanstaande bruidegommen ingehuurd om er zeker van te zijn dat dochterlief niet met een homosexuele man trouwt.

Om de mannen 'in de val te lokken' worden ze door de detectives onder andere bestookt met SMSjes van vrouwen die op zoek zijn naar een (sexuele) relatie. Als de bruidegom in spé ingaat op de avances dan wordt hij 'goedgekeurd'.

Opvallend is dat de bezorgde schoonmoeders ook moeite doen om hun aanstaande schoonzonen op een andere manier te laten bewijzen dat ze hetero zijn. Hiervoor worden dan modellen ingehuurd die de man in een bar, thuis  of op hun werk moeten proberen te verleiden. Als hij ontvankelijk is voor de avances van de juffrouw aan de andere kant van de bar dan weten ze wederom voldoende en staat niets het huwelijk nog in de weg.

De trieste kant van dit vreemde verhaal is overigens dat Homosexualiteit in India nog steeds illegaal is en onlangs zelfs als een 'ziekte' werd aangemerkt.

Via: Scotsman

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.