Nieuws
26 februari 2006 - Ron Smeets

Indiase iman's roepen op tot SMS protest tegen Bush

Dat Bush al lang niet meer de populairste president is die op deze aarde rondloopt is natuurlijk geen nieuws meer.

Het maakt voor velen, zoals blijkt uit de oproep van diverse Iman's in de Indiase provincie Hyderabad waar Bush volgende week naar toe komt, ook niet meer uit of de Amerikaanse president met goede bedoelingen komt of niet.

De Iman's hebben hun volgelingen het advies gegeven om de komende dagen heftig per SMS en email te protesteren tegen het hoge bezoek uit de VS. En dat terwijl George W, volgens de officiele berichten, toch komt om de agrarische hulp van de VS aan Hyderabad te bespreken met de lokale authoriteiten.Gerelateerde links:
Laat je (protest) SMS horen!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.