Entertainment
30 oktober 2005 - Ron Smeets

Indiase acteur noemt zichzelf 'phonetographer'

Of het beroep uiteindelijk een 'officiele' status op de arbeidsmarkt zal krijgen is natuurlijk koffiedik kijken, maar de Indiase komiek/acteur Kunal Kumar beschrijft 'phonotography' als een van de beroepen die hij momenteel uitoefent.

Als camphone-fotograaf timmert Kunal al bijna twee jaar aan de weg. Binnenkort wordt dan ook zijn eerste officiele album gepubliceerd 'Life an Abstract', waarvan je in dit artikel uit Januari j.l. al enkele foto's kunt bewonderen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.