Entertainment
27 oktober 2009 - Ron Smeets

In de rij voor Robbie Williams

Vandaag werden de eerste 250 kaarten voor het exclusieve Robbie Williams concert op 9 december 'uitgedeeld'. Fans stonden in alle vroegte bij vestigingen van The Phone House in Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag en Enschede.

Sommigen brachten zelfs buiten de nacht door om als een van de eersten een nieuwe Nokia Illuvia te kopen om zo een kaart te bemachtigen voor het Robbie Williams concert.

KPN en The Phone House zorgden voor warme drankjes voor de wachtenden. De winkel in de Amsterdamse Kalverstraat gaf tevens een unieke meet & greet met de ster weg. De resterende 750 kaarten voor het optreden van Robbie Williams zijn vanaf 25 oktober tot en met 9 december alleen verkrijgbaar bij aanschaf van een tweejarig KPN Personal Sim abonnement i.c.m. met een van de exclusieve toestellen, Nokia Illuvia 6700, 5530 of 6303, die bij The Phone House verkrijgbaar zijn. Wie een dergelijk toestel met abonnement aanschaft maakt kans op twee kaarten voor het exclusieve optreden. Wekelijks worden door een notaris 150 kaarten, 1 meet & greet en 5 gesigneerde cd’s verdeeld onder klanten die aan die actie hebben deelgenomen. RW-PhoneHouse-KPN-Afoort

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.